Inscripcions Futbol Base

Benvinguts al nou portal d’inscripcions del futbol base, tot esperant sigui una eina útil i còmoda per a tots els que formeu part d’esta gran família que és el Club Deportiu Tortosa.

Aquesta iniciativa està emmarcada en el procés de modernització del Club que, amb la nova pàgina Web que estem construint, dintre de la qual es troba aquesta nova plataforma d’inscripció, permetrà millorar la informació i comunicació del Club amb els socis i la comunitat amb qui interactua.

Com sabeu, la inscripció d’un noi o noia a qualsevol dels equips i categories que formen part del futbol base, implica la sol·licitud de renovació o alta com a soci del Club, del tutor o tutora, amb els mateixos drets i deures que la resta de socis de l’Entitat, de tal forma que, la quota d’inscripció al futbol base, ja inclou també la quota de soci ordinari de l’Entitat.

Per a la temporada 2020/2021, amb el carnet de soci, podran accedir gratuïtament dues persones a tots els partits que jugui el Tortosa a l’estadi municipal Josep Otero, a excepció dels partits que tinguin la consideració de “Jornada Econòmica per al Club”, que normalment son un màxim de dos partits per temporada, en els que els socis també paguen.

Confiant una bona temporada, tant des del punt de vista esportiu com des del punt de vista social, rebin una cordial salutació.

La Junta Directiva